Wandtegels Eindhoven

Tegenwoordig worden tegels overal voor gebruikt, ook voor een wand! Misschien dat het ook perfect is voor bij u in huis? U kunt de wandtegels overal plaatsen, zoals in de badkamer, keuken, woonkamer, noem maar op! De keuze is reuze.

Assortiment wandtegels

XL tegels heeft een ruim assortiment in wandtegels voor bij u in huis. Wij geven uw interieur een uitstraling waar u naar opzoek bent. Bij XL Tegels denken we graag met u mee. Wij stellen hoge eisen aan onze tegels zodat u het beste van het beste in huis haalt. Onze leveranciers zijn koploper in hun specialisme en zorgen voor hoge kwaliteit.

Tegels zijn er in verschillende formaten, kleuren en patronen. Zo vindt u in onze tegelwinkel nabij Eindhoven tegels met een:

  • Houtlook
  • Metallook
  • Natuursteenlook
  • Vintagelook
  • Betonlook

Welke wandtegel past bij uw interieur?

Welke wandtegel past het best bij u in huis? XL tegels helpt u graag met deze vraag. Met onze 25 jaar ervaring en persoonlijke aandacht doen wij ons best om de juiste wandtegels te vinden voor bij u in huis. Wandtegels geven uw interieur een unieke en schitterende look voor bij uw interieur.

Wandtegels laten leggen door XL tegels?

Het leggen van tegels vereist veel ervaring en vakmanschap. Met 25 jaar ervaring hebben wij al veel wandtegels mogen leggen. Zowel particulier als voor aannemers. Wij verzekeren u dat uw nieuwe tegels vakkundig en netjes geplaatst worden. XL tegels werkt met het ‘tegel levelling systeem’. Wij maken dan gebruik van speciale clips, zodat alles er weer strak bij ligt.

XL tegels

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen doen? Kom langs in onze showroom en wij vertellen het u graag! Maak een online afspraak, dan zetten wij alvast de koffie klaar.