Tegels laten leggen

XL tegels

Gespecialiseerd in XL tegels

XL Tegels is gespecialiseerd in het leggen van grootformaat vloertegels voor uw woning. Tegels met een formaat vanaf 75 x 75 cm noemen wij groot formaat tegels. Deze tegels geven een woning een uitstraling van een luxe verblijf. Maar er zitten meer voordelen aan het leggen van groot formaat tegels. Zo hebben deze tegels minder voegen en geven ze nog meer sfeer aan een woning. 

Benieuwd naar de tegel die het beste bij u past? Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze showroom. 

Bekijk ons assortiment
Voor een betere huiskamervloer

Tegel Levelling Systeem

Niets is zo irritant als een huiskamervloer waarvan een tegelhoek iets omhoog steekt. Om dergelijke oneffenheden uit te sluiten werken wij met het ‘tegel levelling systeem’. Door het gebruik van speciale clips ligt uw vloer er dan superstrak in.

XL Tegels

Vakmanschap

Het leggen van normale tegels vereist veel ervaring en vakmanschap. Bij extra grote tegels is dit niet anders. Met 25 jaar ervaring hebben wij al veel huiskamervloeren voor zowel particulieren als aannemers mogen leggen. Wij verzekeren u dat uw nieuwe tegels vakkundig en netjes gelegd worden.

Schönox®

XL Tegels maakt gebruik van Schönox® Q6 poederlijm

Deze lijm is een verhardende, flexibele, zeer verbruiks- en verwerkingsgeoptimaliseerde en stofarme poederlijm met lichtgewicht vulstoffen. Schönox® Q6 poederlijm wordt geproduceerd met duurzame stoffen en innovatieve productiemethodes. Hierdoor komt er 90% minder stof vrij tijdens het aanmaken van schönox® Q6 poederlijm met water.

Wij zijn flexibel

Een tegelvloer op maat

XL Tegels is een flexibel bedrijf en levert maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs. Wij houden al 25 jaar van ons vak. Elk project is weer een nieuwe uitdaging om het weer beter te doen dan het vorige. Daarom is het leggen van nieuwe tegels bij ons in goede handen.

Onze prijzen

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij leveren gegarandeerd tegen een lagere prijs dan andere aanbieders. Hoe dat kan? U betaalt alleen voor de tegel en niet voor een dure winkel of kantoorpand. Daarnaast zorgen we voor een persoonlijke aanpak door zelf de vloer bij u te komen leggen. Zo weet u zeker waar u aan toe bent.