Assortiment

XL TEGELS

Ons uitgebreide assortiment

XL-Tegels beschikt over een uitgebreid assortiment vloertegels. Naast de bekende grootformaten en keramisch parket, leveren wij unieke formaten voor het leggen van en speciale patronen. In ons assortiment vindt u altijd de nieuwste en mooiste vloertegels volgens de laatste trends.

Wij stellen hoge eisen

De beste vloertegels

XL-Tegels stelt hoge eisen aan het assortiment vloertegels. Alle tegels voldoen aan de extreem hoge prestatie-eisen die aan keramische vloeroppervlakken gesteld mogen worden. Leveranciers zijn stuk voor stuk koplopers in hun specialisme. Bakprocessen verlopen volgens de modernste technologieën, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid en innovatie. Dit leidt tot een product met een optimale prijs- kwaliteitverhouding. En dat merkt u.

Ons gevarieërde aanbod

Veel van onze luxueuze vloertegels sluiten aan bij hedendaagse trends. Daarentegen vindt u in ons assortiment ook vloertegels met een meer klassieke of industriële uitstraling. Het aanbod varieert van tegelseries met een levensechte houtnerf tot vloertegels met een natuursteen look, zoals marmer, graniet of porselein.

Voor ieder wat wils

Heeft u een bijzondere smaak en zoekt u een bepaalde stijl die het beste past uw interieur? Maak dan gebruik van decoratieve elementen om die persoonlijk sfeer in uw huiskamer te creëren. Daarnaast vindt u in ons assortiment vloertegels met een minimalistische, strakke uitstraling zonder poespas. Zo biedt het assortiment vloertegels van XL-Tegels voor ieder wat wils.

XL TEGELS

Onze merken

Keramische vloertegels

Voor elke kamervloer de juiste tegel

Keramische vloertegels zijn uitermate geschikt voor uw huiskamer. Naast het glanzend gladde oppervlak is dit materiaal vuilafstotend, kras-, vlek- en stootbestendig en kunt u het gemakkelijk reinigen. Voor een lekker warme huiskamervloer kiest u voor keramische tegels in combinatie met vloerverwarming.
Naast groot formaat tegels bent u voor het aanleggen van vloerverwarming bij XL Tegels aan het juiste adres.