Vloertegels Eindhoven

Is het tijd voor iets nieuws op de vloer? Bij XL Tegels, een tegelzaak nabij Eindhoven, bent u aan het juiste adres voor allerlei soorten groot formaat vloer- en wandtegels. Bent u op zoek naar tegels met een natuursteenlook of een strakke betonlook? XL Tegels heeft de mooiste groot formaat tegels al voor u uitgezocht. En onze vakmensen leggen de nieuwe tegelvloer ook bij u thuis!

Groot formaat vloer- en wandtegels

De vloer en wanden van een huis staan aan de basis van een goede sfeer. Bij XL Tegels denken we graag met u mee. In ons assortiment vindt u verschillende groot formaat vloer- en wandtegels. Groot formaat tegels hebben een minimale afmeting van 75 x 75 cm. Dit type tegels geven nog meer sfeer aan een woning en zorgen voor een strakke uitstraling doordat er minder voegen zijn. 

Assortiment vloer- en wandtegels

In onze showroom in Rijen, nabij Eindhoven, vindt u een uitgebreid assortiment vloer- en wandtegels. In onze showroom vindt u tegels met diverse uitstralingen, zoals:

Houtlooktegels

Tegels met een houtlook zijn haast niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Ze worden dan ook vaak gebruikt als alternatief. En ze zijn bovendien een stuk onderhoudsvriendelijker.
 

Metallooktegels

De tegels met een metallook geven een interieur een stoere look. De tegels zijn te herkennen aan de diverse roestkleuren en stoere interieurstijlen.

Betonlooktegels

We zien ze steeds vaker: betonlooktegels. Deze tegels zijn ontzettend populair en liggen vaak in huizen die een landelijke uitstraling hebben.

Natuursteenlooktegels

Met de keuze voor natuursteenlooktegels geeft u uzelf veel mogelijkheden. Natuursteentegels komen in veel verschillende soorten dessins. Zo past er altijd wel een tegel in uw interieur.

Vintagelooktegels

Even terug in de tijd met vintagelooktegels. Dit type tegels komen we vooral tegen in Zuid-Europa. Deze tegels halen we tegenwoordig naar Nederland om dezelfde sfeer te creëren in onze badkamers.

XL Tegels Eindhoven  

Wilt u onze diverse tegels van dichtbij bekijken? Maak een afspraak op onze website of bel en kom langs in onze showroom in Rijen. Hier laten we graag alle mogelijkheden aan u zien. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een persoonlijk afspraak in onze showroom!