Tegelvloer Tilburg

Op zoek naar een nieuwe tegelvloer in Tilburg? Bij XL Tegels bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in groot formaat vloer- en wandtegels. Wij hebben een uitgebreid assortiment tegels met een beton-, hout-, metal-, natuursteen-, en vintagelook. Voor elke woning zit er wel een passende tegel bij. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees snel verder!

Groot formaat tegelvloer

Onze tegels zijn minimaal 75 x 75 cm. Vanaf dit formaat spreken we van groot formaat tegels (XL tegels). Er zitten veel voordelen aan groot formaat tegels. Ze geven een ruimte een sfeervolle, luxueuze uitstraling. Groot formaat tegels zorgen voor een nette en rustige uitstraling omdat er minder voegen zijn. Hierdoor zijn ze ook nog gemakkelijker te onderhouden dan standaard formaat tegels. Naast het leggen van vloertegels, kunt u ons ook benaderen voor wandtegels. Kom gerust even kijken in onze showroom nabij Tilburg.

Gelegd door onze vakmensen

Met 25 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren dat de tegels die u gekozen heeft vakkundig en netjes gelegd worden. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak door zelf de vloer bij u te komen leggen zodat wij u kunnen verzekeren van de beste kwaliteit. XL Tegels levert maatwerk tegen een scherpe prijs, wij garanderen altijd een lagere prijs dan andere aanbieders.

Assortiment

In onze showroom vindt u een ruim assortiment met verschillende soorten XL tegels.

Houtlooktegels

Houtlooktegels hebben de uitstraling van echt hout. Wij hebben een groot assortiment aan houtlook tegels in allerlei verschillende stijlen. Omdat tegels makkelijker te onderhouden zijn en door de mooie uitstraling kiezen steeds meer mensen voor een tegelvloer met houtlook in plaats van een houten vloer.

Metallooktegels

Metallooktegel zijn in diverse roestkleuren verkrijgbaar. Daarom worden ze ook wel roestlooktegels genoemd. U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren zoals black, iron, copper, patchwork light en patchwork dark.

Betonlooktegels

Betonlooktegels zorgen voor een authentieke look in uw woning en kunnen zowel in de huiskamer als in de badkamer op de vloer gelegd worden. Ook kunnen ze op de wand geplaatst worden. Betonlooktegels zijn erg populair. Hierdoor zien we steeds meer soorten betontegels voorbijkomen. In onze showroom vindt u een ruim assortiment betonlooktegels.

Natuursteenlooktegels

Ook natuursteenlooktegels hebben voordelen ten opzichte van echte natuurstenen.

De natuursteenlooktegels zijn een goed alternatief voor echte natuurstenen. Ze zijn namelijk minder duur en zijn bovendien veel beter en gemakkelijker te onderhouden. Daarom zien we deze tegels veel vaker in het Nederlandse huishouden.

Vintagelooktegels

Vintagelooktegels lijken oud, maar dat zijn ze niet. Ze zijn ontworpen met een oude vintage uitstraling. Deze uitstraling zorgt voor een ouderwets vleugje en is ideaal te combineren met allerlei soorten woonstijlen.

Vloertegels Eindhoven

XL Tegels in Tilburg

Bent u op zoek naar een nieuwe tegelvloer in Tilburg en omgeving? Bij XL Tegels bent u aan het juiste adres! In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment groot formaat tegels. Maak een afspraak op onze website of bel en kom langs in onze showroom in Rijen. U kunt telefonisch of per email contact met ons opnemen om een persoonlijke afspraak te maken!