Tegelvloer Breda

Op zoek naar een nieuwe en mooie tegelvloer in Breda? XL Tegels helpt u graag! Wij hebben een uitgebreid assortiment tegels. Gaat u voor tegels met een beton-, hout-, metal-, natuursteen-, of vintagelook? Wat uw keuze ook is, wij hebben het! Maak nu direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Rijen, nabij Breda.

De mooiste tegelvloeren

Naar welke type tegel gaat uw voorkeur?

Houtlooktegels

Houtlooktegels hebben net zoals de naam al zegt de uitstraling van echt hout. Gaat u voor een eikenhoutlook of toch liever voor een timber houten look? Alles kan. Door de mooie uitstraling en de voordelen van tegels kiezen steeds meer mensen voor een tegelvloer met houtlook in plaats van een houten vloer.

Metallooktegels

Metallooktegels worden ook wel roestlooktegels genoemd, omdat ze te verkrijgen zijn in diverse roestkleuren. Ook hier heeft u de keuze uit verschillende kleuren, zoals black, iron, copper, patchwork light en patchwork dark.

Betonlooktegels

Betonlooktegels worden steeds populairder en daardoor zien we steeds meer type betontegels voorbijkomen. Betontegels zorgen voor een authentieke look in uw woning en kunnen zowel in de huiskamer als badkamer op de vloer gelegd worden, maar ook op de wand geplaatst worden. Ook in onze showroom vindt u meerdere kleuren betonlooktegels. Zo is er altijd een betonlooktegel die bij u past

Natuursteenlooktegels

De natuursteenlooktegels zijn een goed alternatief voor echte natuurstenen. Ze zijn namelijk minder duur en zijn bovendien veel beter en gemakkelijker te onderhouden. Vandaar dat we ook deze tegels veel vaker zien in het Nederlandse huishouden.

Vintagelooktegels

Vintagelooktegels hebben een versleten en vintagelook. Ze lijken oud, maar dat zijn ze dus niet. Zo zijn ze ontworpen. Deze uitstraling zorgt voor een ouderwets vleugje en is ideaal te combineren in een modern huishouden.

Groot formaat tegels

Onze tegels zijn minimaal 75 x 75 cm. Vanaf dit formaat spreken we van groot formaat tegels. Waarom u moet kiezen voor een groot formaat tegel? Er zitten veel voordelen aan groot formaat tegels. Zo ziet het er nog netter en rustiger uit doordat er veel minder voegen zijn en is het gemakkelijker te onderhouden.

Gelegd door de vakmensen van XL Tegels

Heeft u de ultieme tegel gevonden? Dan is het tijd voor het leggen van een nieuwe tegelvloer. Het leggen van een tegelvloer is echter geen gemakkelijk klusje. Laat het daarom doen door een professional. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het leggen van groot formaat tegels en helpen u graag! Door middel van het tegel levelling systeem zorgen onze vakmensen ervoor dat elke tegel er goed bijligt.

XL Tegels Breda

Nog geen keuze kunnen maken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Rijen, nabij Breda. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een persoonlijk afspraak in onze showroom!