Keramisch parket Tilburg

Op zoek naar keramisch parket in de omgeving van Tilburg? XL Tegels in Rijen heeft een uitgebreid assortiment groot formaat tegels met een keramische afwerking. Zo vindt u altijd datgene wat bij u en uw interieur past. Naast het leveren van het keramische parket leggen wij ook de tegels voor u. Zo weet u zeker dat uw nieuwe tegels er goed bij liggen.

Wat is keramisch parket?

Keramisch parket zijn tegels met een houtlook. Zo heeft u de uitstraling van een mooie houten vloer maar behoudt u de voordelen van een tegelvloer. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten houten vloeren, waaronder een houten vloer met visgraatpatroon. Ook deze houtlook kunt u terug vinden in ons assortiment. XL Tegels is gespecialiseerd in groot formaat tegels.

Voordelen keramisch parket

Kiest u voor een keramisch parket? Dan geniet u van meerdere voordelen.

  • Een mooie uitstraling

Met keramisch parket lijkt het net alsof u een echte houten vloer heeft liggen. Het verschil is haast niet te zien.

  • Vochtbestendig

Water en een houten vloer is meestal geen goede combinatie. Een tegelvloer is goed bestand tegen water waardoor de vloer nooit bol gaat staan.

  • Slijt- en krasvast

Een van de grootste voordelen van een tegelvloer is zijn kracht en onverwoestbaarheid. In tegelstelling tot een houten vloer krijgt de vloer geen krassen en scheuren.

  • Eenvoudig te onderhouden

Het onderhouden van een vloer is zeer gemakkelijk met een tegelvloer. Stof en ander vuil blijft liggen waardoor stofzuigen en dweilen genoeg is.

  • Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn een hele goede combinatie. Tegels laten gemakkelijk warmte door zodat u snel kunt genieten van een verwarmd huis.

Keramisch parket Tilburg

 

Keramisch parket in Tilburg laten leggen

Het leggen van keramisch parket is geen gemakkelijke klus. Maak daarom gebruik van de expertise van de vakmensen van XL Tegels. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het leggen van groot formaat tegels. Zo bent u er van verzekerd dat de nieuwe tegels vakkundig en netjes gelegd worden.

Keramisch parket in Tilburg bij XL Tegels

De mooiste keramische tegels van Tilburg koopt u bij tegelspecialist XL Tegels. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Rijen. Bekijk alvast ons assortiment op de website.