Woontrends 2023: een tegelvloer voor elke stijl

In 2023 zijn er drie uiteenlopend woontrends, waarbij uw eigen voorkeur altijd goed tot recht komt. Ook in 2023 is een tegelvloer een uitstekende keuze voor uw interieur. Wij lichten de drie grootste woontrends toe en geven daarbij voorbeelden van geschikte vloeren. Wilt u graag informatie over deze vloeren of advies van onze specialisten? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

De trends

Volgens Eijerkamp hebben we in 2023 te maken met drie grote woontrends, waarin uiteenlopende stijlen aan bod komen.

Emerald Greens & Purples

Deze stijl brengt gedurfde kleuren bij elkaar die rust opwekken. Doordat het kleurenpallet goed gecombineerd kan worden met zowel lichte houtsoorten als donkere houtsoorten, is een houtlook tegel een uitstekende keuze voor uw interieur. Bij XL tegels vindt u een divers assortiment tegels met elk een eigen houtlook, die goed te combineren is met de groen- en paarstinten uit deze woontrend.

Comfy Clouds

Houdt u van rust en kalmte in uw interieur? Dan biedt de woontrend Comfy Clouds voor u dé uitkomst. Met een palet van wit en beige heeft u een rustig pallet wat u naar keuze kunt invullen. Door te kiezen voor een groot formaat tegel bouwt u verder op deze rust. U heeft weinig voegen of naden in uw vloer, waardoor het aanvoelt als een geheel. Kies bijvoorbeeld voor een natuursteen look of een lichte betonlook om de woontrend Comfy Clouds goed tot zijn recht te laten komen.

Lovely Local

Vindt u het belangrijk dat design goed tot zijn recht komt in uw interieur? Laat u dan inspireren door de woontrend Lovely Local. Hierbij staan designstukken van de Nederlandse bodem centraal. Kies voor een rustige en egale tegelvloer zodat de meubelstukken er nog meer uitspringen. In ons gehele assortiment vindt u diverse keuzes die goed passen bij deze woonstijl.

Bekijk ons assortiment

Groot formaat tegels voor iedereen

Spreken de nieuwe woontrends u niet aan, of bent u tevreden met uw huidige interieur maar wel op zoek naar een nieuwe vloer? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor groot formaat tegels in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer. In ons assortiment vindt u tegels van minimaal 75cm bij 75cm, passend bij iedere stijl.

 

Laat u inspireren bij XL Tegels in Rijen

In onze showroom vindt u ons complete assortiment. Zo kunt u inspiratie op doen en de mogelijkheden bespreken. Onze showroom is enkel geopend op afspraak, neem dus van te voren even contact met ons op. Heeft u een afspraak? Wij zetten de koffie alvast klaar en helpen u graag met een passend advies op maat!

Waarom XL Tegels?

  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • 5 jaar garantie op Schonox lijm
  • Gratis schoonmaakset van Moeller
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Maatwerk voor een aantrekkelijke prijs