Vloertegels Tilburg

Op zoek naar vloertegels in Tilburg of omstreken? Zoek niet verder! Bij XL tegels hebben wij een groot assortiment aan XL vloer- en wandtegels. Wij komen de tegels persoonlijk bij u leggen. Met onze ervaring van ruim 25 jaar en ons vakmanschap kunnen wij u hoge kwaliteit garanderen. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven, omdat iedereen top tegels verdient!

Vloertegels

Bij XL Tegels zijn vloertegels verkrijgbaar in verschillende formaten vanaf 75 x 75 cm. In ons assortiment hebben wij tegels met verschillende designs. Deze kunnen wij leggen in verschillende patronen. Een goede combinatie van deze twee kan een ruimte optisch groter laten lijken.

Wij snappen dat u niet meteen een keuze kan maken als het gaat om het formaat van de tegels. XL Tegels geeft u graag advies over het formaat en de stijl, zodat deze perfect in de ruimte passen. Wilt u de huiskamer een luxe uitstraling geven? Dan hebben wij tegels met het design van natuursteen voor een extra touch.

Wandtegels

Bij XL Tegels heeft u een ruime keus aan wandtegels. Wij geven de gewenste uitstraling aan uw badkamer of keuken. Heeft u een bijzondere smaak of zoekt u een bepaalde stijl die past bij uw interieur? Veel van onze tegels sluiten aan bij hedendaagse trends. Daarnaast vindt u in ons assortiment tegels met een minimalistische, strakke uitstraling zonder poespas. Wat uw stijl ook is, wij zorgen voor het gewenste eindresultaat!