Vloertegels Roosendaal

Op zoek naar vloertegels in Roosendaal? Bij XL Tegels hebben we een breed assortiment vloertegels. Wanneer u uw woon-, slaap-, of badkamer verbouwt kunt u haast niet heen om vloertegels. Ook voor wandtegels bent u bij ons aan het juiste adres!

Vloertegels

Bij XL Tegels zijn we gespecialiseerd in groot formaat tegels. We spreken van groot formaat tegels vanaf 75 x 75 cm. Het voordeel van dit soort tegels is dat er minder naden zijn en er een luxe uitstraling ontstaat.

Vloertegels bestaan uit allerlei soorten en dus maten. Bij XL Tegels hebben een divers assortiment vloertegels waaronder:

Betonlooktegels

Betonlooktegels geven een authentieke uitstraling aan uw woning. Dit soort tegels zien we vaak terug in de huis- en badkamer. Dit type tegels zijn erg populair waardoor steeds meer soorten betonlooktegels bijkomen.

Bekijk betonlooktegels

Houtlooktegels

De houtlook zien we steeds vaker. Na houtlooklaminaat en PVC vloeren zijn er nu ook houtlooktegels. Deze tegels zijn zeer natuurgetrouw en gemakkelijk te onderhouden. Door deze voordelen zijn houtlooktegels zeer populair en bestaat er een breed aanbod houtlooktegels.

Bekijk houtlooktegels

Metallooktegels

Een stoere uitstraling geven aan uw interieur? Metallooktegels hebben een mooie roestkleur en geven een robuuste uitstraling aan uw woning.

Bekijk metallooktegels

Natuursteenlooktegels

Iedereen wil een warm en gezellig interieur. Om die reden wordt er vaak gekozen voor natuursteenlooktegels. En omdat natuursteen veel verschillende soorten dessins heeft zit er altijd een look tussen die bij uw interieur past.

Bekijk natuursteen looktegels

Vintagelooktegels

Vintagelook tegels komen we voornamelijk tegen in de badkamer. Het uiterlijk doet ons denken aan de ouderwetse tegeltjes die we tegenkomen in het zuiden van Europa.

Bekijk vintage looktegels

Wandtegels

Naast vloertegels bent u bij XL Tegels ook aan het juiste adres voor wandtegels. Wandtegels zijn gemakkelijk te onderhouden, slijtvast en hebben een strakke uitstraling.

XL Tegels Roosendaal

Wilt u alle vloer- en wandtegels van dichtbij bekijken? Kom langs in onze showroom in Rijen. We laten u graag alle mogelijkheden van dichtbij zien. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een persoonlijk afspraak in onze showroom!