Vloertegels Den Bosch

Op zoek naar nieuwe vloertegels in Den Bosch? Zoek niet verder! XL Tegels in Rijen heeft een breed assortiment vloertegels. Al meer dan 25 jaar verkopen, adviseren en leggen wij de mooiste XL vloer- en wandtegels bij u thuis.

XL tegels geven een kamer meer sfeer

Extra grote tegels hebben veel voordelen ten opzichte van standaard formaat tegels. Zo heeft u minder voegen waardoor er meer rust wordt toegevoegd aan een ruimte. Maar het gebruik van grote tegels geeft de ruimte ook een sfeervolle, luxueuze uitstraling.Assortiment XL Tegels

In onze showroom vindt u een ruim assortiment XL tegels. Wij spreken van XL tegels wanneer het formaat groter is dan 75 x 75 cm. U kunt bij ons terecht voor zowel vloertegels als wandtegels. Hierdoor kunt u een ruimte volledig renoveren naar een mooie, sfeervolle en luxueuze uitstraling.

Betonlook

Betonlooktegels worden steeds populairder! Met betonlooktegels haalt u namelijk een stoere en tijdloze look in huis. Deze keramische tegels zijn bijna niet van echt beton te onderscheiden. Ook als u een landelijke uitstraling in huis wilt halen kunnen betonlookvloertegels gecombineerd worden met houtlooktegels op de wand.

Houtlook

De vloertegels met een houtlook zijn natuurgetrouw en haast niet te onderscheiden van houten vloeren. Houtlooktegels zijn vaak een alternatief voor houten vloeren. U geniet namelijk van de bijzondere houtenvloerlook en u profiteert van het onderhoudsvrije karakter van extra grote tegels.

Metallook

Wie een stoere look in huis wilt creëren kiest voor metallook tegels. Metallook tegels komen in verschillende afwerkingen. Zo zien we steeds vaker diverse roestkleuren terugkomen in industriële en stoere interieurstijlen.

Natuursteenlook

Iedereen wil een warm en gezellig interieur. Om die reden wordt er vaak gekozen voor natuursteenlooktegels. En omdat natuursteen veel verschillende soorten dessins heeft zit er altijd een look tussen die bij uw interieur past.

Vintage look

Vintagelook tegels komen we voornamelijk tegen in de badkamer. Het uiterlijk doet ons denken aan de ouderwetse tegeltjes die we tegenkomen in het zuiden van Europa.

Waarom groot formaat tegels?

Groot formaat tegels geven eigenlijk aan elke ruimte de sfeer van een luxe verblijf. Dat is te danken aan de voegen. Dit zijn er veel minder waardoor een tegelvloer met groot formaat tegels extra ruim én rustig oogt.

XL Tegels Den Bosch

Wilt u alle groot formaat tegels van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Rijen. Hier laten we graag alle mogelijkheden aan u zien. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een persoonlijk afspraak in onze showroom!