Vloertegels Breda

Bent u op zoek naar vloertegels in Breda? XL tegels kan u daarbij helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van grootformaat vloertegels. Wij werken flexibel en leveren maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs. Met 25 jaar ervaring in ons vak hebben wij al vele ruimtes van mooie tegels voorzien. Elk project is weer een uitdaging waar wij onze uiterste best voor doen!

Assortiment

XL Tegels beschikt over een uitgebreid assortiment vloertegels. Onder XL tegels verstaan wij tegelformaten vanaf 75 x 75 cm. In ons assortiment hebben we tegels met een minimalistische en strakke uitstraling die een modern uiterlijk aan uw ruimte geven. Daarnaast hebben wij ruime keus uit levensechte natuurpatronen. Van houtnerf tot vloertegels met een natuursteen look, zoals marmer, graniet of porselein. Wilt u iets unieks of bijzonders? Dan leveren wij unieke formaten met speciale patronen, neem daarvoor contact met ons op! Er is altijd keuze uit de nieuwste en mooiste vloertegels volgens de laatste trends. Het assortiment van XL Tegels biedt voor ieder wat wils!

Vakmanschap

Het leggen van normale tegels vereist al veel ervaring en vakmanschap, bij extra grote tegels is dit zeker het geval. Dankzij onze 25 jaar ervaring weten we precies hoe we XL tegels het best kunnen leggen. Alle tegels voldoen aan de extreem hoge prestatie-eisen die aan keramische vloeroppervlakken gesteld worden. Dit voeren wij tot in de puntjes door. De leveranciers waar wij mee samenwerken weten wat kwaliteit is en wij aanvaarden ook niet anders.