Vloertegels Breda

Bent u op zoek naar vloertegels in Breda? Of wilt u graag een uitgebreide tegel showroom bezoeken? Bij ons in Rijen (nabij Breda) bent u aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan vloertegels in diverse materialen, kleuren en formaten. Onze tegel showroom is de perfecte plek om inspiratie op te doen en uw ideale vloer te vinden.

XL tegels Breda

XL tegels voor een luxe uitstraling

Bij XL tegels zijn we experts in het leveren en plaatsen van grootformaat tegels. Onze collectie begint al bij tegels van 75 x 75 cm, waardoor uw woonkamer, badkamer of slaapkamer meteen een luxueuze uitstraling krijgt. Door het formaat van deze XL tegels zijn er minder voegen nodig en geven ze elke ruimte een extra dimensie.

Tegels Kaatsheuvel
XL tegels

Dankzij de grote variatie in ons assortiment is er voor iedereen een geschikte optie te vinden!

Bij XL tegels hebben we een uitgebreid assortiment aan tegels. Van tegelseries met een realistische houtnerf tot vloertegels met een natuursteen uitstraling zoals marmer, graniet en porselein. Of u nu op zoek bent naar tegels die de huidige trends volgen of juist een meer klassieke of industriële uitstraling hebben, wij hebben voor ieder interieur een geschikte tegel in ons assortiment.

Naast de standaard formaten tegels bieden wij ook unieke formaten voor het creëren van speciale patronen. En zoekt u tegels voor aan de wand? Ook dan kunt u bij ons terecht. Kortom, XL tegels is dé plek voor al uw tegelwensen.

XL tegels

Vakmanschap

Wij hebben ruime ervaring in het werken met verschillende soorten tegels, van natuursteen en keramische tegels tot mozaïek en betonlook tegels. Wij werken snel en efficiënt en zorgen ervoor dat jouw tegelwerk perfect wordt geplaatst, met oog voor detail en afwerking.

Wij werken met hoogwaardige materialen en gereedschappen en zorgen voor een nette en professionele werkomgeving. Of je nu een kleine of grote klus hebt, wij staan voor je klaar en zorgen voor een prachtig resultaat.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten als tegelzetter in Breda. Wij helpen je graag verder!