Tegelzaak Breda

Bent u op zoek naar een nieuwe tegelvloer? Dan bent u bij XL Tegels, dé tegelzaak in Breda, aan het juiste adres. Wij verkopen én leggen de mooiste XL tegels. Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in ons vak. Bovendien garanderen wij de laagste prijs. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een nieuwe vloer!

XL tegels voor een luxe uitstraling

XL tegels is gespecialiseerd in het leveren en leggen van grootformaat tegels. Wij bieden XL tegels aan vanaf 75 x 75 cm. Met dit formaat krijgt een huiskamer al snel een uitstraling van een bijzonder luxe verblijf. Bovendien hebben XL tegels minder voegen en geven ze een huiskamer een extra touch.

Dankzij ons gevarieerde assortiment hebben we voor ieder wat wils!

Ons assortiment is ontzettend uitgebreid. Het aanbod varieert van tegelseries met een levensechte houtnerf tot vloertegels met een natuursteen look, zoals marmer, graniet of porselein. Wij hebben zowel tegels die aansluiten op de huidige trends, als vloertegels met een meer klassieke of industriële uitstraling. Voor ieder interieur hebben wij een passende tegel!

Bent u op zoek naar een uniek formaat tegels voor het leggen van een speciaal patroon? Of zoekt u tegels voor aan de wand? Ook dan bent u bij XL tegels aan het juiste adres.

Vakmanschap

Het leggen van XL tegels vereist veel vakmanschap. Met onze ervaring weten wij precies hoe we een mooie tegelvloer kunnen leggen. In veel gevallen werken wij met het ‘tegel levelling systeem’. Door dit systeem kunnen wij oneffenheden uitsluiten, zoals een tegelhoek die iets omhoog steekt. Met behulp van speciale clips ligt uw vloer er superstrak in.