Tegelwinkel Tilburg

Op zoek naar een nieuwe tegelvloer? Dan bent u bij XL Tegels, dé tegelwinkel in omgeving Tilburg, aan het juiste adres! Al meer dan 25 jaar adviseren, verkopen en leggen wij de mooiste en beste XL tegels tegen de laagste prijs. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees snel verder!

XL tegels geven een kamer meer sfeer

Extra grote tegels hebben veel voordelen ten opzichte van standaard formaat tegels. Zo heeft u minder voegen waardoor er meer rust wordt toegevoegd aan een ruimte. Maar het gebruik van grote tegels geeft de ruimte ook een sfeervolle, luxueuze uitstraling.

Assortiment XL Tegels

In onze showroom vindt u een ruim assortiment XL tegels. Wij spreken van XL tegels wanneer het formaat groter is dan 75 x 75 cm. U kunt bij ons terecht voor zowel vloertegels als wandtegels. Hierdoor kunt u een ruimte volledig renoveren naar een mooie, sfeervolle en luxueuze uitstraling.

Tegels zijn er in verschillende formaten, kleuren en patronen. Zo vindt u in onze tegelwinkel nabij Tilburg tegels met een:

• Houtlook
• Metallook
• Natuursteenlook
• VintagelookTegels laten leggen door XL Tegels

Het leggen van grote tegels is een stuk lastiger dan het leggen van kleine tegels. Maak daarom gebruik van de expertise van onze vakmensen. Om te garanderen dat wij uw tegels goed kunnen leggen en om er zeker van te zijn dat u tevreden bent, maken we gebruik van het tegel levelling systeem en Schonox Q6 poederlijm.

Het tegel levelling systeem bestaat uit verschillende clips die oneffenheden in een vloer voorkomen. Schonox Q6 poederlijm is een verhardende zeer verbruiks- en verwerkingsgeoptimaliseerde en stofarme poederlijm met lichtgewicht vulstoffen. Deze lijm wordt geproduceerd met duurzame stoffen en tijdens het productieproces komt er 90% minder stof vrij.

XL Tegels, Tegelwinkel in Tilburg

In onze tegelwinkel nabij Tilburg zoeken we graag met u mee naar de perfecte tegels voor bij u thuis. Neem telefonisch of per e-mail contact op voor een afspraak in onze showroom!