Tegels Kaatsheuvel

Op zoek naar tegels met een luxe uitstraling in de omgeving van Kaatsheuvel? XL Tegels is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van grootformaat tegels. Wij bieden een ruim assortiment tegels, van mooie vloertegels in uw woonkamer tot wandtegels in uw badkamer. Inmiddels heeft XL Tegels al 25 jaar ervaring en onze medewerkers komen graag samen met u tot het beste resultaat.

Assortiment

XL Tegels biedt een ruim assortiment aan groot formaat tegels. Onder groot formaat tegels verstaan wij tegelformaten van minimaal 75 x 75 cm. Naast het leggen van vloertegels, kunt u ons ook benaderen voor wandtegels. Wij hebben mooie tegels met een strakke uitstraling, maar ook tegels met levensechte natuurpatronen. Denk hierbij aan houtnerf tot marmeren tegels. Voor klanten die op zoek zijn naar iets unieks en eigens, leveren wij speciale formaten en patronen. Wij kijken dan samen naar uw wensen en de mogelijkheden die er zijn en creëren het gewenste resultaat. XL Tegels biedt voor ieder wat wils!

Werkwijze

Bij XL Tegels werken we met het ‘tegel levelling systeem’. Door het gebruik van speciale clips sluiten wij oneffenheden uit. Uw tegels worden hierdoor super strak gelegd en uitstekende tegelhoeken komt u dan ook niet tegen. Bij het leggen van onze tegels maken wij gebruik van Schonox Q6 poederlijm. Het is een verhardende, zeer verbruiks- en verwerkingsgeoptimaliseerde en stofarme poederlijm met lichtgewicht vulstoffen. Deze lijm wordt geproduceerd met innovatieve productiemethoden en duurzame stoffen. Hierdoor komt 90% minder stof vrij tijdens het productieproces. XL Tegels biedt 5 jaar garantie op Schonox lijm.

XL Tegels in Kaatsheuvel

Wilt u groot formaat tegels in uw huis in Kaatsheuvel en omgeving? XL Tegels komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken voor op maat gemaakte tegels in uw huis. Neem telefonisch of per e-mail contact op voor een afspraak in onze showroom!