Over ons

XL TEGELS

Voor de extra touch

XL tegels is gespecialiseerd in het leggen van grootformaat vloertegels voor uw huiskamer. Wij verstaan onder XL tegels vanaf 75 x 75 cm. Met dit formaat krijgt een huiskamer al snel een uitstraling van een bijzonder luxe verblijf. Bovendien hebben XL tegels minder voegen en geven ze een huiskamer een extra touch. Bekijk ook ons assortiment om de tegel uit te zoeken die het best bij u past.

Bekijk ons Assortiment
VOOR EEN BETERE HUISKAMERVLOER

Tegel Levelling Systeem

Niets is zo irritant als een huiskamervloer waarvan een tegelhoek iets omhoog steekt. Om dergelijke oneffenheden uit te sluiten, werken wij daarom vaak, of op uw verzoek – met het ‘tegel levelling systeem’. Door het gebruik van speciale clips ligt uw vloer er dan superstrak in.

XL TEGELS

Vakmanschap

Het leggen van normale tegels vereist al veel ervaring en vakmanschap. Bij extra grote tegels is dit niet anders. Met 25 jaar ervaring leggen wij huiskamervloeren voor zowel particulieren als aannemers. Wij verzekeren u dat de XL tegels vakkundig en netjes worden gelegd.

WIJ ZIJN FLEXIBEL

Een tegelvloer op maat

XL Tegels is een flexibel bedrijf en levert maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs. Wij houden al 25 jaar van ons vak. Elk project is weer een nieuwe uitdaging om het weer beter te doen dan het vorige. Daarom is het leggen van een huiskamervloer bij ons in goede handen.

ONZE PRIJZEN

Gegarandeerd goedkoop

Wij leveren gegarandeerd tegen een lagere prijs dan andere aanbieders. Hoe dat kan? U betaalt alleen voor de tegel en niet voor een dure winkel of kantoorpand. En wij komen ze persoonlijk bij u legen.