Keramisch parket Breda

Wilt u graag een nieuw keramisch parket kopen in Breda? Dan bent u bij XL Tegels aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment keramische parketten. Naast het leveren van keramische parket leggen wij de tegels helemaal zelf. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wat is keramisch parket?

Keramisch parket zijn tegels met een houtlook uitstraling. Zo lijkt het alsof er een houten vloer ligt en geniet u van de voordelen van een tegelvloer. In ons assortiment hebben we een breed scala aan houtlooktegels. Tegenwoordig kunnen we de houtlook goed nabootsen. Zo kunt u zelf de nerven en noesten zien in ons keramisch parket.

Onze houtlooktegels bekijken? Klik snel verder!

Voordelen keramisch parket  

Keramisch parket heeft het beste van beiden vloeren. Zo geniet u van de uitstraling van een houten vloer maar heeft u alle gemakken van een tegelvloer. We leggen ze graag aan u uit.

  • Unieke uitstraling

Het mag duidelijk zijn: keramisch parket heeft een mooie houtlook die niet van echt hout te onderscheiden is.

  • Eenvoudig te onderhouden

Stof en ander vuil blijft op de tegels liggen waardoor stofzuigen en dweilen al genoeg is.

  • Slijt- en krasvast

Ondanks de houtlook zal u geen last krijgen van scheuren in het hout. Bovendien is deze vloer zeer sterk en kan het tegen een stootje.

  • Vochtbestendig

Vocht trekt niet in de tegel waardoor de vloer niet gaat werken. Keramisch parket kan dus ook in de keuken of zelfs in de badkamer gelegd worden.

  • Vloerverwarming

Keramisch parket en vloerverwarming gaat heel goed samen. De vloer gaat niet werken en laat gemakkelijk warmte door.

  • Ook als wandtegel beschikbaar

Deze tegels kunnen ook als wandtegels dienen. Ideaal als u de badkamer uit één soort tegel wil laten bestaan.

  • Hoog loopcomfort en laag loopgeluid

Zeker met vloerverwarming is het heerlijk om met blote voeten over keramische tegels heen te lopen. Bovendien is het loopgeluid laag dus u zult er niemand mee storen.

Keramische parket Breda laten leggen

Het leggen van groot formaat keramische tegels is geen gemakkelijk klus. Maak daarom gebruik van de expertise van de vakmensen van XL Tegels. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij precies hoe keramisch parket gelegd moet worden. Zo weet u zeker dat uw nieuwe tegels vakkundig en netjes gelegd worden.

Keramisch parket Breda bij XL Tegels

De mooiste keramische tegels van Breda koopt u bij tegelspecialist XL Tegels. In ons brede assortiment hebben wij altijd een tegelvloer die bij u past. Bekijk alvast ons assortiment op de website en maak een afspraak om alle tegels in de showroom te bekijken.