Grote vloertegels Tilburg

Op zoek naar grote vloertegels in Tilburg? Dan bent u bij XL Tegels aan het juiste adres. XL tegels heeft een groot assortiment groot formaat tegels. Bij ons kunt u terecht voor vloertegels vanaf een formaat van 75 x 75 cm.

Vloertegels Tilburg

Grootformaat vloertegels worden steeds populairder. Dit komt door de voordelen van tegels. Tegels zijn namelijk: slijtvast, gemakkelijk te onderhouden, duurzaam en er is tegenwoordig een groot assortiment aan vloertegels beschikbaar.

Het voordeel van grote tegels ten opzichte van kleinere tegels is de uitstraling. Grote vloertegels hebben minder voegen en geven een woning de uitstraling van een luxe verblijf.

Grote vloertegels in de woonkamer

Tegels worden voornamelijk in de badkamer gelegd. Toch zien we een nieuwe trend ontstaan waarbij er ook tegels gelegd worden in de woonkamer, hal en de keuken. Voordeel daarvan is dat er één strak geheel ontstaat. Bovendien kan er voor een grote tegel gekozen worden met een bijzonder motief. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een tegel met houtmotief. Deze tegels zijn tegenwoordig niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. De uitstraling van hout en het gemak van tegels!

Wandtegels Tilburg

Naast grote vloertegels heeft XL Tegels ook een groot assortiment wandtegels. Veel mensen denken dat wandtegels alleen gebruikt kunnen worden in de keuken en badkamer. Maar wandtegels zijn zeer geschikt om te gebruiken in de woonkamer. Wandtegels geven de woonkamer een uniek uiterlijk en matchen goed met de eventuele tegelvloer. Kom daarom ook voor nieuwe wandtegels langs in de showroom van XL Tegels in Rijen, nabij Tilburg.

Welke tegel past bij u?

Welke tegels past het beste bij u? Gaat u voor de betonlook, houtmotief of bent u fan van strakke antracietkleurige tegels?

XL Tegels Tilburg

XL Tegels in Rijen, nabij Tilburg is een flexibel bedrijf en levert maatwerk aan voor een aantrekkelijke prijs. Met meer dan 25 jaar ervaring en persoonlijke aandacht doen wij onze uiterste best om elke klant tevreden te stellen. Maak een afspraak in de showroom om ons uitgebreide assortiment van dichtbij te bekijken.