Grote badkamertegels in Tilburg

Bent u op zoek naar grote badkamertegels in Tilburg? XL Tegels heeft precies wat u zoekt! Wij hebben een breed assortiment aan grootformaattegels voor onder andere uw badkamer. Grote badkamertegels zorgen voor een mooie uitstraling. Wij leggen de tegels bij u thuis en nemen alle zorgen voor u uit handen.

Badkamertegels

Bij het stijlen van uw badkamer heeft u verschillende opties, ook wat betreft de vloer en wanden. Eén van deze opties is het laten leggen van grote tegels. Deze zorgen namelijk voor een luxe en ruimtelijke uitstraling voor uw badkamer. Er wordt bij ons van grote tegels gesproken bij formaten van minimaal 75 x 75 cm.

De grote badkamertegels zijn gemaakt van keramiek. Dit zorgt ervoor dat de vloer slijt- en krasvast en vochtbestendig is. Naast keramiek kunt u ook kiezen voor een houtlook in de badkamer. Deze look wordt namelijk behaald met behulp van ons speciale keramisch parket dat van een houtlook is voorzien. Dit zorgt voor een warmere uitstraling in de badkamer. Naast grote vloertegels kunt u ook bij ons terecht voor vochtbestendige wandtegels.

Badkamertegels met vloerverwarming

Kent u dat fijne warme gevoel van vloerverwarming aan uw voeten na het douchen? Om die reden kiezen veel mensen ervoor om vloerverwarming te laten leggen in hun badkamervloer. Vloerverwarming gaat perfect samen met onze grote badkamertegels. Dit omdat de tegels warmte goed doorlaten en vasthouden. Naast het feit dat de warmte prettig is voor uw voeten, zorgen de tegels er ook voor dat de vloer een energiezuinige werking heeft. Wij hebben een nauwe samenwerking met een erkende vloerverwarmingsinstallateur.

Hoe worden onze grote badkamertegels gelegd?

Het vergt veel ervaring en vakmanschap om een tegelvloer op de juiste manier te leggen. De specialisten van XL Tegels hebben al ruim 25 jaar ervaring en weten daarmee precies hoe tegelvloeren gelegd moeten worden. Bij het leggen van uw vloer, zorgen wij ervoor dat uw tegelvloer er strak ingelegd wordt. Dit doen wij met behulp van speciale clips. Dit systeem noemen wij het ‘target levelling systeem’. Met dit systeem sluiten wij oneffenheden uit. 

Grote badkamertegels in Tilburg bij XL Tegels

XL Tegels is gevestigd in het dorpje Rijen wat nabij Tilburg ligt. We bieden de mooiste badkamertegels die u helpen om uw droombadkamer te realiseren. Bekijk ons ruime assortiment op onze website of maak een afspraak om de tegels van dichtbij te bekijken in onze showroom. De specialisten van XL Tegels staan voor u klaar om u te assisteren bij het kiezen van de perfecte tegel voor uw badkamer!