Grote badkamertegels Breda

Bent u op zoek naar grote badkamertegels in Breda? Dan bent u bij XL Tegels aan het juiste adres. U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment XL Tegels voor uw badkamer. Met ruim 25 jaar ervaring, leggen wij de tegels bij u thuis en hoeft u nergens naar om te kijken.

Badkamertegels

Grote tegels in de badkamer zorgen voor een luxe en ruimtelijke uitstaling. Wij spreken van grote tegels bij formaten vanaf 75 x 75 cm. De grote badkamer vloertegels zijn gemaakt van keramiek, waardoor de vloer slijtvast, krasvast én vochtbestendig is. Gaat u liever voor een houtlook in de badkamer? Ook dat kan met ons speciale keramisch parket mét houtlook. Zo krijgt uw badkamer een warme uitstraling. Naast vloertegels kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor wandtegels die vochtbestendig zijn. Zo kunt u in één keer uw badkamer stijlen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt vaak gekozen in een badkamer door het aangename gevoel aan uw voeten na het douchen. Onze badkamer tegels gaan perfect samen met vloerverwarming, omdat tegels de warmte goed doorlaten én vasthouden. Dit is niet alleen aangenaam, maar maakt de vloer ook energiezuinig. XL Tegels werkt samen met een erkende vloerverwarmingsinstallateur.

Hoe worden XL tegels gelegd?

Het leggen van een tegelvoer vergt veel ervaring en vakmanschap. Met al 25 jaar ervaring weten wij precies hoe tegels gelegd moeten worden. Om oneffenheden uit te sluiten, werken wij met het ‘tegel levelling systeem’. Met dit systeem maken we gebruik van speciale clips, zodat uw vloer er strak in ligt.

Badkamertegels bij XL Tegels in Breda

XL Tegels in Rijen, nabij Breda, biedt de mooiste badkamertegels voor uw droombadkamer. Bekijk ons ruime assortiment online of maak een afspraak om de tegels van dichtbij te bekijken in de showroom. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte badkamertegel!